Tratament criolipoliza.

Este cel mai eficient tratament de slabire ireversibila localizata


Criolipoliza se realizeaza cu ajutorul unui aparat care este alcatuit dintr-un dispozitiv in care este incorporat softul special si doua sonde similare celei ecografice, dar care aspira pielea si stratul de grasime de sub ea, asemenea unui vacuum.

Cu aparatul de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte. Sonda localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce treptat la o temperatura de pana la -10 grade Celsius. Inventatorii procedurii au observat ca, atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi.

Este nevoie de o expunere la frig de 15 pana la 20 de minute pentru ca celulele grase sa se dezintegreze. In timp, mai exact intr-un interval de 6 – 8 saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

Important de retinut este ca in momentul in care celulele adipoase din zona de lucru primesc semnalul de inghet (criolipoliza), acestea sunt angrenate intr-o moarte fiziologica numita apoptoza. Imediat dupa declansarea apoptozei, in interiorul adipocitelor (celulele grase) au loc transformari morfologice si structurale care determina semnale gen “Mananca-ma!”.
Macrofagele, celulele specializate in fagocitarea (distrugerea) celulelor bolnave si a toxinelor din organism, primesc aceste semnale, se deplaseaza si distrug in totalitate acele celule grase muribunde.
Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care ne scapă de țesuturile moarte răcindu-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare.

Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. Ei simt la inceput o presiune in zona de tratament (datorita vacuum-ului) si apoi o senzatie de frig locala, in special la inceputul procedurii.

Dupa sedinta, pielea se va inrosi si roseata va persista cateva ore in zona tratata. Deasemenea va aparea o oarecare amorteala in zona tratata, amorteala care poate dura cateva ore, iar in unele cazuri pot aparea echimoze (vanatai) care dispar insa la scurt timp dupa tratament.
Procedura nu necesita anestezie sau incizii, aceasta fiind usor tolerata de pacient.

Nu este necesara internarea si nu implica nici un disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nici o perioada de recuperare.
Dupa terminarea procedurii de criolipoliza se pot relua activitatile zilnice obisnuite.
Criolipoliza este recomandata pentru toate zonele cu strat de grasime. Candidatul ideal nu este neaparat o persoana obeza, ci o persoana care doreste sa reduca stratul de grasime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, solduri, coapse, fese, brate etc
Pielea de pe zonele care urmeaza a fi tratate trebuie sa fie integra si pacientul trebuie sa fie intr-o stare buna de sanatate.
In cazul in care grosimea tesutului adipos este mai mare, se poate repeta procedura de criolipoliza pe aceeasi zona, la un interval de minim 30-45 zile.
Daca se lucreaza pe zone diferite, se pot face mai multe sedinte chiar in aceeasi zi sau in zilele urmatoare.
Procedura se poate repeta de 2 sau maxim 3 ori intr-un an pe aceeasi zona.
Procedura se efectueaza in zonele predispuse acumularii de strat adipos: abdomen inferior si superior, coapse interior si exterior, solduri, deasupra genunchilor, fese, brate. Iar cele mai solicitate zone sunt abdomenul si coapsele.
Nu exista niciun fel de efecte adverse sau complicatii, mai mult de o usoara roseata a pielii, cateva ore dupa interventie. Rar, pot aparea vanatai care dispar in cateva zile.
Inventatorii procedurii au observat ca, atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. Astfel, nu apar nici un fel de astfel de probleme in urma criolipolizei, deoarece aparatul lucreaza numai la nivelului stratului de grasime, fara sa lezeze pielea, organele sau alte tesuturi invecinate.
Rezultatele criolipolizei constau in reducerea vizibila si naturala a tesutului gras, fara a experimenta metode invazive, metode chirurgicale ca liposuctia. In acelasi timp, nu exista riscul de a afecta tesuturi inconjuratoare cum se intampla la radiofrecventa, ultrasunete sau tratamente cu laser.
Daca in urma acest tip de tratament nu vei urma o dieta alimentara echilibrata si nu vei face miscare, evident ca in timp efectele criolipolizei se vor atenua. Dar nu va aparea nimic inestetic sau care sa aminteasca de efectuarea unei proceduri estetice de slabire prin intermediul criolipolizei.
Tratamentul de criolipoliza este contraindicat in: sarcina, perioada de alaptare, cancer, inflamatii acute, probleme renale sau ale ficatului, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boala Raynaud, boli ale pielii in zona de tratament, urticarie severa la frig, hiperfibrinogenemia (nivel crescut de fibrinogen in sange), crioglobulinemia, implanturi de metal si plastic, minim 6 luni de la o interventie chirurgicala in zona care se trateaza.
Nu se fac alte proceduri in aceeasi zi pe zona tratata.
  • Cea mai eficienta metoda de liposuctie non-invaziva si fara durere
  • Impiedica ingrasarea neuniforma, prin inghetarea celulelor grase dispuse intre piele si muschi
  • Lucreaza doar zonele cu probleme, nu afecteaza organele sau alte tesuturi invecinate
  • Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala
  • La o singura sedinta se poate pierde 25-45% din tesutul adipos din zona tratata
  • O procedura se efectueaza pe durata a aproximativ 40-60 de minute in functie de stratul de tesut adipos din zona tratata
  • Imediat dupa sedinta va puteti continua activitatile zilnice
  • Procedura poate fi repetata dupa circa 6 saptamani pe aceeasi zona
  • Procedura poate fi efectuata pe aproape orice parte a corpului
  • Celulele adipoase distruse nu se mai refac
  • Nu necesita pregatire speciala, analize, anestezie, spitalizare, procedura este confortabila, se poate citi, relaxa si relua activitatile obisnuite

  • Aparatul poate raci pana la temperatura minima de -10 grade Celsius in functie de zona tratata si dimensiunea stratutului de tesut adipos din zona tratata
  • Aparatul profesional de criolipoliza pe care il avem in dotare are doua aplicatoare de dimensiuni diferite si interschimbabile, astfel incat sa putem acoperi cat mai bine zonele tratate.
  • Putem trata doua zone într-o singură ședință. Fiecare aplicator este independent și are propriul sistem de control și vacuum.

Preturi si durata tratamentului de Criolipoliza

Tratament pe o singura zona (25 de minute) Pret 410lei
Tratament doua zone concomitent (25 de minute) Pret 600lei