Ce este termosauna?

Este o modalitate de slabire pe baza efectului de sauna care insa permite si slabirea localizata, doar in zonele dorite.


Se folosesc paturi termoactive care infasoara zonele supuse tratamentului, producand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Foarte important, Salon Geisha este unicul salon ce foloseste Crion Sauna, una din foarte putinele termocuverte din Romania cu 3 camere controlate separat. Acest lucru este foarte important deoarece permite lucrul cu intensitati diferite, in functie de necesitatile pacientei.

EFECTE
Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cu grasime, producand slabirea in centimetri. De asemenea, prin termoterapie se realizeaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie. Termoterapia este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine. Cateva dintre aceste efecte sunt:
eliminarea celulitei
tonifierea musculaturii
refacerea elasticitatii pielii
imbunatatirea circulatiei limfatice
reglarea circulatiei sangvine
activarea proceselor metabolice
remodelarea siluetei
pierderea in greutate

CONTRAINDICATII
Termosauna este contraindicata persoanelor cu varice pronuntate in cazul unor probleme cardio-vasculare, se regleaza temperatura la un nivel mai scazut

PROCEDURA DE TRATAMENT
Prima etapa: pe zonele afectate de celulita se face gomaj cu o crema speciala, pentru eliminarea celulelor moarte si stimularea circulatiei. Apoi, crema de gomaj se indeparteaza cu ajutorul unui servetel sau al unui prosop uscat.
A doua etapa consta in aplicarea tratamentului ales de clienta, la recomandarea specialistilor Salon Geisha, in functie de nevoile si obiectivele individuale.
A treia etapa: corpul se impacheteaza intai in film osmotic, apoi intr-o folie speciala de plastic si se acopera cu termocuverta. In acest timp, temperatura poate ajunge pana la 60 grade Celsius.
A patra etapa: la terminarea sedintei, se desface termocuverta, se indeparteaza folia speciala, se taie filmul osmotic si clienta trebuie sa mearga la dus.
A cincea etapa consta in aplicarea unei creme anticelulitice reducatoare, cu efect termic. Dupa aplicarea acestei creme, nu se face dus cel putin 2 ore. Durata unei sedinte: 45 minute

OBSERVATII IMPORTANTE
Abonamentele Salon Geisha prevad necesitatea de a lucra localizat, numai acolo unde este nevoie, de aceea impachetarile pot fi efectuate pe doua zone (care cuprind abdomenul, talia, soldurile, fesele si coapsele) sau trei zone (care pot cuprinde abdomenul, talia, soldurile, fesele, coapsele, gambele – inclusiv gleznele – dar pot cuprinde de asemenea si bratele – in consecinta, intregul corp). Inainte de tratament nu se bea cafea! Se bea multa apa plata in ziua sedintei! Dupa terminarea tratamentului, clienta trebuie sa ramana intinsa cateva minute pentru a se lasa corpul sa revina la temperatura obisnuita.
Nu se beau lichide cel putin o ora dupa tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *