Ce este Electrostimularea?

Electrostimularea este un fel de fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere.


Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

EFECTE
EMS este o tehnica moderna pentru tratarea anumitor dureri sau a diverselor probleme de estetica (celulita, vergeturi). Ea consta in stimularea musculaturii prin intermediul unor electrozi care se aplica pe piele. Prin acesti electrozi se trimit impulsuri electrice muschilor selectati, provocand contractii urmate de relaxari. Efectul EMS este tonificarea muschilor la fel ca in cazul unui exercitiu fizic obisnuit, fara a solicita spatele, genunchii, gatul sau alte articulatii. EMS este eficienta in tratamentul anticelulitic, impotriva vergeturilor si ridurilor, pentru slabit, pentru tonifiere si pentru eliminarea stratului adipos din diverse regiuni ale corpului. Alte efecte ale electrostimularii: intarirea si tonifierea musulaturii eliminarea tesutului adipos in surplus eliminarea celulitei scaderea in greutate (kg) si in volum (cm) imbunatatirea calitatii pielii obtinerea siluetei dorite si a unui aspect general placut imbunatatirea circulatiei sangvine inlaturarea unor dureri minore la articulatii si muschi fermitate sani cu ajutorul EMS: consta in aplicarea a 2 (maxim 4) electrozi in zona imediat subclaviculara

CONTRAINDICATII
Electrostimularea este contraindicata persoanelor purtatoare de cardio-stimulator sau tije metalice femeilor insarcinate persoanelor cu afectiuni grave ale inimii persoanelor cu vene si ulceratii varicoase

PROCEDURA DE TRATAMENT
In zonele in care se doreste tonifierea musculara se aplica electrozi prin care se transmit impulsuri electrice ce produc contractii si relaxari succesive ale muschilor. Intensitatea depinde de fiecare pacient in parte. Acest procedeu, utilizat intr-un program consistent si la intervale regulate, conduce la obtinerea efectelor asteptate descrise mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *