Tratamentul soc de slabire intensiva

Terapia prin infasare se efectueaza cu produse de cea mai buna calitate, rezultatul ultimelor cercetari in domeniul esteticii corporale.


Tratamentul cu benzi, cum il mai numim, are efecte imediate si este recomandat a fi inclus in tratamentele de slabire intensiva sau a fi folosit ca tratament unic de slabire intensiva.

REZULTATELE SALE: SE DAU JOS INTRE 1 SI 4 CM IN TALIE SI PANA LA 2-3 CM PE SOLDURI INCA DE LA PRIMA SEDINTA!! Pana acum nu v-am vorbit de miracole, insa acest tratament, incercat pe pielea noastra, testat si de multe dintre cliente noastre, este cu adevarat spectaculos.

ETAPE
Inaintea inceperii tratamentului se noteaza masurile clientei pe fisa sa pentru a verifica rezultatele spectaculoase ale tratamentului.
Se aplica un peeling din gama pe baza de vinoterapie in combinatie cu alge marine rare Kianty Spa, amestecat inainte cu o masura de ulei special din gama Body Energy si se maseaza pe zona care urmeaza sa fie acoperita de masca. Se inlatura excesul de peeling Dupa uscarea pielii se aplica crema termoactiva Body Energy pana la absorbtia completa. Aceasta crema va stimula circulatia sanguina si va creste simtitor temperatura epidermei.
Se amesteca un gel criotermic modelator numit EDERALIS din gama Body Energy cu apa. Se umezesc bandaje elastice cu amestecul realizat si se aplica bandajele pe zona ce urmeaza a fi tratata, se acopera cu un prosop si se lasa 30 minute. In aceasta etapa se produce o scadere a temperaturii corpului si, de asemenea, o irigatie a tesuturilor profunde. Pe aceasta dubla actiune se sprijina rezultatul spectaculos al acestui tratament. Se va simti o senzatie de frig.
De asemenea, EDERALIS are actiune lipo-reducatoare puternica: el topeste grasimea, transformand-o in lichid, care va fi ulterior eliminat din corp pe cale naturala. De aceea, rezultatele sunt stabile si de durata.
Dupa expirarea timpului se scot bandajele elastice si pielea se usuca prin stergere cu un prosop.
Se aplica gel intensiv de fermitate din gama Body Energy fara masaj, pentru a evita incalzirea suprafetei tratate Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.

CUM ACTIONEAZA
Toxinele acumulate intre celulele de grasime din cauza circulatiei defectuoase si a altor factori (alimentatie, fumat, poluare, sedentarism) fac ca acest spatiu sa se largeasca, producand ceea ce numim aspect de “coaja de portocala”, adica.celulita. Prin acest tratament acele toxine sunt eliminate. Alternanta cald-rece ce duce la dilatarea si contractia vaselor de sange fac ca acest spatiu sa fie eliberat. Ingredientele continute in diferitele produse folosite contribuie si ele la efectul anticelulitic profund. Corpul este pur si simplu remodelat. Pielea este ferma si intinsa, ca dupa un lifting, denivelarile dispar o data cu centimetrii in plus. Buna circulatie a sangelui se restabileste in zonele cu probleme, efectul anticelulitic si de pierdere in volum fiind stabilizat. Chiar si dupa ce sedinta s-a efectuat se mai pot pierde centimetrii in plus din zonele tratate.
Nu se face nici un alt tratament dupa sedinta, ci doar inainte. De asemenea, nu se face dus cel putin 5 – 7 ore dupa tratament. Se recomanda potentarea tratamentului prin aplicarea de capsule de Serum Lift Extrem din gama BodyEnergy: cate o capsula se maseaza pe corp in fiecare seara timp de cel putin 21 de zile.
Daca in timpul tratamentului se ajuta procesul de detoxifiere si prin alte mijloace: dieta, sport, ceaiuri diuretice etc, efectul este mult mai drastic si mai stabil.
Dat fiind faptul ca reducerea in volum este considerabila, se recomanda macar 2 sedinte dintr-un alt tratament de fermitate: electrostimulare sau masaj.

DEMONSTRATIA Salon Geisha
In urma demonstratiei tratamentului soc de slabire intensiva care a avut loc in cadrul centrului nostru, s-au inregistrat rezultate cu adevarat spectaculoase. Chiar daca unele dintre voi nu ati putut fi de fata, noi ne-am gandit la voi toate. Si de aceea dorim sa va anuntam aceste rezultate.
S-au efectuat doua tratamente pe doua “modele”: Nico si Mona. Ei bine, iata ce a reusit fiecare:

Nico a scazut:
2 cm in talie
1 cm la burta
2 cm la solduri si fese
1,5 cm la fiecare coapsa
3 cm deasupra genunchiului
1 cm la fiecare gamba

Mona, detinatoarea recordului, a uimit din nou asistenta, batandu-si propriul record. A dat jos:
5 (da, cinci) cm in talie
5 (da, tot cinci) la burta
2 cm la solduri si fese
0,5 cm la fiecare coapsa
2 cm deasupra genunchiului
1 cm la fiecare gamba

Ei bine, acest tratament este cu adevarat spectaculos, dupa cum am promis ca va fi. Demonstratia a fost efectuata in fata unei asistente care poate confirma rezultatele pe care le-au vazut cu ochiul liber. Pur si simplu se vede, la finalul tratamentului, ca arati altfel. Mai bine conturata, cu pielea ferma, intinsa, cu curbele altfel dispuse. Se vede cu adevarat, nici nu e nevoie de masuratori!

Dupa cum observati din diferentele intre Nico si Mona, fiecare reactioneaza diferit:
Se poate da mult la inceput, continuandu-se scaderea in volum cu fiecare sedinta cate 1-2 cm. Este cazul celor care retina apa (celulita cu retentie de apa).
Se poate da jos cate 2-3 cm la fiecare sedinta, in mod constant.
Oricum ar fi, un lucru este cert: reactionam vizibil! Si rezultatele la finalul celor 10 sedinte obligatorii vom fi mult mai slabe, cu pielea ferma si intinsa, tonifiate si extrem de mandre si de increzatoare in noi.
Ce am aflat: sunt necesare 10 sedinte, preferabil de 3 ori pe saptamana (de 2 ori minim). Peelingul nu se efectueaza la fiecare sedinta, ci se face pauza deoarece acesta are efect cam 5 – 6 zile si mai mult de o data pe saptamana este inutil. Daca se doreste totusi peeling-ul, se face foarte slab.nt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *